Alstarcloud poslovni internet

6 vprašanj, ki si jih morate zastaviti preden izbirete poslovni internet.

  1. Zanesljivost in varnost  –  razmislite kakšna bi bila izguba ob izpadu internetne povezave ali napada na vaše podjetje. Kako hitro mora biti težava odpravljena (SLA) Prav tako tudi raziščite ugled ponudnika glede stabilnosti in zanesljivosti.

  2. Hitrost  – eden najbolj pogostih faktorjev  pri izbiri vendar moramo ravno tu biti najbolj  pazljivi kaj sploh potrebujemo oziroma kaj nam ponudniki v drobnem tisku dejansko zagotavljajo. V modernih podjetjih  kjer se vedno bolj uveljavlja delo v oblaku oziroma delo na daljavo moramo poleg downloada biti posebaj pozorni tudi na upload, ki je v večini komercialnih paketov zapostavljen.

  3. Podpora strankam – upoštevajte kakovost ponudnikove podpore strankam, vključno z delovnim časom in razpoložljivostjo.

  4. Fleksebilnost in prilagodljivost –  premislite ali bo vaš operater rastel z vami in sledil vašimi potrebami raziščite ali vam lahko ponudnik ponudi dodatne storitve kot so SD-WAN, VPN ,VoIP, Gostovanje…

  5. Kakšni so pogodbeni pogoji: preberite drobni tisk, da boste razumeli določila in pogoje pogodbe, vključno z dolžino pogodbe, stroški odpovedi in omejitvami podatkov.

  6. Cena – ki mora biti kompromis med potrebami podjetja  in storitvijo, ki mora biti zagotovljena. 

Glede možnosti priklopa na vašem objektu nas kontaktirajte preko e-pošte na kontaktni.center@cityport.si ali pa nas pokličite na 08-22 -80000.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.